Yurtdışı Bu Trend’i Konuşuyor!

Yurtdışı Bu Trend’i Konuşuyor!

"Geçtiğimiz günlerde Amerikan’dan ve Avrupa’dan çok sevdiğim birkaç ünlü meslektaşımla sohbet imkanımız oldu" diye heyecanla söze başladı Ahmet Çoban. Eminiz siz de bizim kadar merak ediyorsunuz devamını çünkü bunca senenin ve deneyimin üzerine onu ne şaşırtabilir ya da heyecanlandırabilir ki diye düşünüyorsunuz. “Şu an yurtdışında en çok konuşulan trend “hair counturing”. Yani “face contouring” gibi, “Hair Contouring” diye ekledi.

Sonra işin detayına inince Garage Studio’larının yıllardır yaptığı kişileştirilmiş işlemlere yeni verilmiş bir isim olduğunu anlıyoruz. Nasıl ki makyaj sırasında yüz tüm hatlarına ve kemik yapısına göre özel olarak gölgelendiriliyor ve aydınlatılıyor. İşte saçta da yüze doğru ışığı ve çerçeveyi vermek için aynı işlemi yapmak yani. Ama bunu yapan kişi tıpkı yüzde sihir yaratan makyaj sanatçıları gibi işinde uzman bir kuaför olmalı.

Nasıl mı? Okumaya devam edin!

Şipşak Aydınlık Bir Yüz!
Size son günlerde neden yorgun olduğunuzu mu soruyorlar? Cevabı birçok şey olabilir; hayat çok yorucu, çok çalışıyorsunuz, uykunuzu alamıyorsunuz ya da cildinizde matlık var. Ama çözümü Garage Studio’larında ve bu sihir değil. Size uykunuzu geri veremeyeceğiz belki ama gözünüze ışıltıyı geri koyacağız. Sadece en doğru noktalara en doğru tonda atılmış ışıltılar yeterli olacak. Bunun için yazın yer yer rengi açılmış saçın doğal tonlarını da takip edeceğiz ve güçlendireceğiz. Sonuç yine çok doğal olacak öyle ki kuaföre mi gittin diye sormayacaklar. Enerjine bayıldım diyecekler! Gözlerin ışıl ışıl, tatil sana yaramış diyecekler.

Gerekirse bunu doğru noktalara makas darbeleriyle de destekleyeceğiz. Sonuç olarak sonbahara çok taze ve ışıl ışıl bir başlangıç yapacaksınız. Ve en güzeli iltifatı biz değil siz alacaksınız.

Siz de bu sonbahar en güzel değişimi yaratmak için bizden bir randevu alın! Hem şimdi 10’un üzerinde şubemizle size daha da yakınız!

Not: Yazıda kullandığımız görsel yabancı basından alıntıdır. Kolajın içinde "hair contouring" uygulamasını anlatmak için Garage Studio görsellerine yer verilmiştir. Biz de hem gurur duyduk hem de onu kullanmak istedik. 


Yorum bırak

Yorumunuz incelendikten sonra yayınlanacaktır.