Yeni Sezon, Yeni Renk: Desert Red!

Yeni Sezon, Yeni Renk: Desert Red!

Sonbahara girerken saçınızda bir değişiklik yapmayı düşünüyorsanız size bir önerim var.

Desert Red!

Eğer son zamanlarda bizi Instagram’da takip ediyorsanız, ara ara Desert Red renklendirme örneklerimizle karşılaşmışsınızdır. Sonbaharın yanık tonlarını taşıyan, ismini çölde gün batımından alan Desert Red sadece yeni bir renk değil aynı zamanda yaz boyunca kırılmış, hırpalanmış, uçları S.O.S veren saçlarınız için de tam bir kurtarıcı çözüm. 

Birçok renk uygulamasında yaptığımız gibi bizi üne kavuşturan özel formülümüz Desert Red için de geçerli. Yani saçlarınızda parlak bakır parlamalar olacak diye korkuyorsanız, özel pigmentasyon tekniğimiz sayesinde hiç korkmayın! :)

Yazı boyunca kendi stüdyolarımızda uyguladığımız bazı örnekleri sizinle paylaştım. Bu arada bizi çok mutlu eden bir şey de bu rengin artık müşterilerimiz tarafından da özellikle talep görmesi. Garage Hair Repair müdavimleri için şu sıralar “artık sonbahar geldi, Desert Red’e geçsek mi?” sorusu küçük bir ritüel halini aldı.

Bu uygulamanın diğer bir iyi tarafı da, isterseniz geçici olarak (6 haftalık) da uygulanabilmesi. Sonrasında kolayca sarı tonlara geri dönebilirsiniz. Ayrıca alışılagelmiş alev tonlarında kızıllar gibi biraz solsa da kötü durmuyor. Aksine doğallığını koruyor.

Hem saçlarınızı dinlendirecek hem de yüzünüze sıcaklık katacak Desert Red’i denemek isterseniz sizi de Garage Studio’ya bekliyorum!

Sevgiler,

Ahmet 

#desertred @garagenisantasi

Ahmet Çoban (@ahmetcobain)'in paylaştığı bir gönderi ()

 

 


Yorum bırak

Yorumunuz incelendikten sonra yayınlanacaktır.