Sizden En Çok Gelen Sorular 1

Sizden En Çok Gelen Sorular 1

Merhaba, 

Bu yazı dizisinde sizden bu ara en çok gelen soruların cevaplarını vermeye çalışacağım. Malum evde kaldığımız bu dönemde salonlarımızda sizleri ağırlayamadığımız için uzaktan da olsa Garage Blog aracılığı ile yardımcı olmak isterim.  

Soru: Saçım çok dolanıyor, taraması çok zor oluyor ve sonuç olarak çok kırılıyor. Ne yapmalıyım? 

Cevap: Bu sorunun cevabı olarak size birkaç önerim olacak. 

Öncelikle saçınızı çok kurutan şampuanlarla vedalaşın. Yani sülfat ve benzeri içerikleri hayatınızdan çıkarın. Bu içerikler aslında ancak saç derisinde aşırı yağlanma problemi olanlar için uygun olabilecek ürünler. Geri kalanlarımız için çok sert ve yıpratıcı oluyor. Böylelikle zaten kuru ve cansızlaşmış uçlar iyice nemini kaybediyor ve sonuç olarak dolaşıp, düğümleniyor. 

İnce dişli taraklar yerine geniş başlı fırçalar tercih edin. Ve en uçlardan başlayarak tarayın. Yani önce en uçlardaki inatçı düğümleri açın sonra sıra ortalara ve en son bölümde de köklere gelsin. 

Banyo sonrasında saçınızı rahat açmak için durulanmayan bir krem kullanın. Böylece saçınıza fazla zarar vermeden dolaşmalardan kurtulabilirsiniz. 

Haftada bir saç uçlarına nem verecek ve besleyerek güçlendirecek bir maske yapın. 

Son olarak aşırı sıcak kurutma ve şekillendirmeden kaçının.  

Saçınızda kuruyan ve dolanan kısımlarda her banyo sonrası hafif ama etkin içeriği ile yağlandırmadan nem ve yumuşaklık kazandıran Garage Hair Repair Leave-in Treatment No2 Sprey ve haftada bir (ya da ihtiyacınıza göre iki defa) Garage Organics Hair Balm maske uygulamanızı öneririm.  

Sevgilerimle,

Ahmet Çoban 


Yorum bırak

Yorumunuz incelendikten sonra yayınlanacaktır.