Garage Studio’da İki Yepyeni Renk 

Garage Studio’da İki Yepyeni Renk 

Garage Hair Repair Studio’nun menüsüne sürekli farklı renkler eklemekten yana değilim. İsteğim güncel trendlerden bağımsız, çok daha zamansız ve uzun dönem menüde kalmaya layık renk karışımları ortaya çıkarmak.  

Desert red, kurşuni, espresso gibi renkler hep bu düşüncelerle menüye katıldılar ve hala popülerliklerini, güncelliklerini ayrı ayrı sürdürüyorlar. İşte son dönemde iki yeni renk üzerinde çalıştım ve artık tüm Garage Studio’larda ikisini de talep edebilirsiniz.  

“Aphrodite” ile Yepyeni Bir Kumral Yorumu 

Biliyorsunuz son dönemde moda dünyasında 1990’ların dönüşü diğer tüm trendlere oranla daha yoğun olarak hissediliyor. Yani geçici bir trend değil de 90’lar daha uzun süreler farklı yönleri ile bizimle olacak gibi, ana akım gibi duruyor. Tabii modanın bir yansıması da güzellik trendlerine oluyor. Müşterilerimizin son dönemde bana en çok sordukları 90’larda revaçta olan doğal, orta kumral tonlar. Anlatmak istedikleri o günlerde popüler olan fındık kabuğuna yakın bir ton. Ama günümüzde sadece fındık kabuğu tonuna boyanmış bir saç çok tek boyutlu kalır. Halbuki ben her zaman farklı ışıltıları, soğuk ve sıcak alt tonları iç içe katarak daha yaşayan, natürel tonlar yaratmak arayışındayımdır. İşte bu arayış sonucunda Aphrodite isimli rengi menümüze ekledik. Fındık kabuğundan esinlenen ama onun daha boyutlusu Aphrodite. İç mekanda az ışıkta soğuk duran, gün ışığında ise sıcak ve sağlıklı bir parlamaya sahip yepyeni bir yorumu. Aphrodite renginin en güzel yanlarından biri saçını bir dönem iki renk kullanmış olanları kumrala dönmek isterken saç uçlarında küflenmiş gibi durma riskinden kurtarması. Birçok ten rengi ile kolaylıkla uyum sağlayan bu renk bence önümüzdeki dönemde Desert red kadar popüler olacak. Bu saç rengini Instagram paylaşımlarımda #aphrodite hashtag’i ile takip edebilirsiniz.  

Garage’ın En Çarpıcı Tonu “Love”  

Şubat ayında olduğumuzdan Sevgililer Günü nedeni ile aşk tüm kırmızılığı ile çevremizi ve ruhumuzu sardı! Bunun bizdeki yansıması da Love adındaki derin bir kızıl tonu oldu. Bu renk belki Garage Studio’nun alışılmış natürellik anlayışının biraz dışında ama benim çok sevdiğim bir laf vardır: “Değişmeyen tek şey değişimin kendisidir” diye. Çevremiz renksizleştikçe hayatımıza renk katmak için kendimizden başlama fikri hoşuma gidiyor son dönemde. Bu benim gibi sizlerin de hoşuna gidiyor olacak ki Love rengini Instagram hesabımda ilk paylaştığım andan itibaren çok fazla soru ve mesaj alıyorum. Bu rengin hedef kitlesi belki Aphrodite ya da Kurşuni kadar geniş değil. Bana göre en çok beyaz tenlilere uyuyor. Ama yakıştığı zaman da oldukça karakteristik bir hava katıyor.  

Peki siz kendi saç renginizi bulabildiniz mi? Yoksa hala arayışta mısınız? Eski saç renginizden sıkıldınız mı? Hata yaparım diye değiştirmeye korkuyor musunuz? Ya da yeni değiştirdiniz ama hayalinizdeki gibi olmadı mı? Bu yepyeni iki rengimiz ya da klasiklerimiz arasından gelin sizin saçınıza en yakışan rengi Garage Studio’da beraber keşfedelim. 

Sevgilerimle

Ahmet Coban


Yorum bırak

Yorumunuz incelendikten sonra yayınlanacaktır.