Garage’dan Yine Ezber Bozancak Yepyeni Bir Uygulama: Smooth Colors

Garage’dan Yine Ezber Bozancak Yepyeni Bir Uygulama: Smooth Colors

Garage Hair Repair Studio olarak kuruluşumuzdan itibaren hep yenilikçi olmayı kendimize misyon edindiğimizi biliyorsunuz. İlk olarak Ombre ile yola çıktık ve Brushlight, Facelight, Transparan boya gibi birçok yeniliği kuaförlük sektörüne kazandırdık. Çoğu zaman klişelerden yorulan kadınları yepyeni bir yorum ile buluşturduk kimi zaman da klişelerle yorulmuş kuaförlük mesleğine taze kan olmaya çalıştık. Ve bu arayışlarımıza, yenilik vizyonumuzu hiç kaybetmeden, heyecanımızı asla yitirmeden kendi yolumuzdan gitmeye devam ediyoruz.
Şimdi sizi bir süredir üzerinde çalıştığımız yeni uygulamamızla tanıştırmak istiyorum: Adı "Smooth Colors”. Bu uygulama adı kadar yumuşacık, parlak ve sağlıklı renkleri sizlerle buluşturuyor. Saçlarında kontrast tonları değil de aynı rengin ultra yumuşak geçişlerle harmonize halini görmek isteyenler için hazırladığımız bu uygulama son günlerin “Quiet Luxury” trendinden de ilham alıyor.


Smooth Colors uygulaması için geliştirdiğimiz ve bir süredir üzerinde çalıştığımız tekniği “Strandlights” olarak tanımlayabiliriz. Bu teknik yine Brushlight ve Facelight'ta da olduğu gibi yüzün anatomisini ve kafa şeklini de hesaba katıp kişiye özel, doğru noktalara odaklanarak uyguladığımız ışıltılı tonların ağırlıkta olduğu bir işlem. Tabii ki yine nokta atışların doğru belirlenmesi gibi renklerin ton geçişlerinin milimetrik farkla bile olsa doğru seçilmesi çok önemli.


Evet Garage Hair Repair Studio’nun yeni uygulaması şimdiden trendleri yakından takip eden müşteri kitlemizin ve sevgili takipçilerimizin radarına girdi bile! Siz de yenilik arayışındaysanız daha çok bilgi almak ve sizi en iyi versiyonunuza taşıyacak uygulamalarla buluşmak için bizimle iletişime geçin ve randevunuzu alın!

Sevgilerimle,

Ahmet Coban

 


Yorum bırak

Yorumunuz incelendikten sonra yayınlanacaktır.