En çok Sorduğunuz Sorunun Cevabı Burada!

En çok Sorduğunuz Sorunun Cevabı Burada!

Merhaba, 

Önce ben size bir soru soracağım: Sizden bana en çok gelen soru ne olabilir sizce? Cevabını çoğunuzun bildiğine eminim! Evet, konu saç olunca en çok cevabı aranan "SAÇ NASIL HIZLI UZAR?" oluyor.  

Çok bekletmeden sorunun cevabına geçelim. Her zaman söylediğim gibi; hepimizin saçları aslında köklerden eşit hızda uzar. Ayda 1-1.5 cm civarındadır bu. Bunu saçını boyatanlar "diplerin çıkması” dediğimiz konudan rahatlıkla takip eder aslında. Ama nedense onlar da saçlarının uzamadığı yanılgısına kapılır. Çünkü saçın uzama hızını aslında uç kısımların sağlığı belirler. Eğer saçlarınızın uçları sağlıklı ve güçlü değilse kırılır, kopar. Hem saçın boyu kısalır, hem de eşitsiz, cılız bir saç görüntüsü oluşur.  

Bu iki saç arasındaki fark, doğru ürünlerle düzenli bakım.
Bu iki saç arasındaki fark, doğru ürünlerle düzenli bakım.

Bunun için saçların uzamasını istiyorsak uç bakımına yoğunlaşmalıyız. Size iki ürün önereceğim. Bu iki ürünü salonuma sürekli gelen ve saçının uzamamasından şikayet eden birçok müşterime verdim. Düzenli kullanımla sürekli müşterim olan birçok kişide harika sonuçlara ulaştık. Bu ikili bizi hiç mahcup etmedi. 

 Peki Bu İkili Nedir?  

Bu ikili Garage Organics’in ünlü  Hair Balm’ı ile No.2 Sprey’inden başkası değil! Önce banyo öncesi az miktar Hair Balm ile uçlara pratikçe onarıcı maske yapıyoruz. Saç kuru iken! Yani ne banyoda sıkılmak var ne de üşümek. En az 15 dakika bekliyoruz ama işin güzel yanı ürün organik, bitkisel olduğu için istediğiniz kadar saçta kalabilir. Siz bir yandan günlük işlerinize bakabilir, bir kahve keyfi yapabilir ya da dizinin son bölümünü izleyebilirsiniz, spordan önce bile uygulanabilir. Ardından banyoda saçtan şampuan ile arındırıyoruz. Super Wash gibi bitkisel, sülfatsız, nazik formüllü bir ürün kullanmanızı tavsiye ederim. Banyodan çıkınca da onardığımız saçlarımızı No.2 Sprey yardımı ile korumaya alıyoruz. No.2 Sprey saçı hem anında yumuşatıyor, neme doyuruyor hem de banyoda saç kremi bekleme sıkıntısına son veriyor. Hem koruyucu hem de yumuşatıcı etkisi çok uzun süreler devam eden bu ürün saçın kırılmadan taranmasını sağlıyor, ısılı işlemlerin etkilerinden koruyor. 


 

Evet, bana soran herkese cevabım bu! Bu iki ürünü set halinde bu linkten kolaylıkla sipariş verebilirsiniz şimdi! Haydi sağlıkla, hızla uzayan saçlar için şimdi bir adım atın.

Sevgilerimle

Ahmet Coban


Yorum bırak

Yorumunuz incelendikten sonra yayınlanacaktır.