Bu Kış Saçlar Uzuyor

Bu Kış Saçlar Uzuyor
Son dönemde podyumda görülen güzellik trendleri ışık hızında hayata uyarlanıyor biliyorsunuz. Bunlardan biri de Versace, Fendi, Fenty gibi markaların 2022 İlkbahar/yaz defilelerinde gördüğümüz çok upuzun saçlar oldu. Versace defilesine konuk olan Dua Lipa, Gigi Hadid ve Rihanna gibi isimlerin yanı sıra birçok model moda haftalarında bellerine kadar inen saçlarla görüldü.

Bu trend şimdi sosyal medyadan gördüğümüz kadarıyla ünlü influencer isimler aracılığıyla sokak modasına da yansıyor. Bizim salonlarımıza da son dönemde saçlarını hızla uzatmak isteği ile gelen birçok misafirimiz oldu.

Sizinle bazı çözüm önerilerimi paylaşmak isterim.

Saçlarınızı sağlıkla uzatmak için her zaman söylediğim gibi asıl yapmanız gereken uç kısımlara çok iyi bakmak. Çünkü saçlarımız hepimiz için köklerden aynı oranda uzasa da (ayda 1-1.5 cm civarında) uçlarımız sağlıksızsa kopmalar ve kırılmalar yüzünden bu uzamayı fark edemeyiz, eşitsiz  ve cılızlaşmış saç uçları olur. Uç bakımınız için markamıza birçok yeni müdavim kazandıran mucizevi ürün Hair Balm’ı denemenizi öneririm. Bu ürünü düzenli kullanarak uçlarınızı güçlendirebilir ve uzamayı hissedebilirsiniz. Tabii uçları fazladan kırmamak adına saçlarınızı nazikçe taramak ve çok sıcak uygulamalardan uzak tutmak da önemli. Eğer saçlarınızı banyo sonrası ve ara günlerde taramakta zorlanıyorsanız Leave-in Treatment No.2 Sprey kurtarıcınız olacak. Bu sprey saçı anında yumuşatıyor, durulanmadığı için uzun süre kalıcı sonuç sağlıyor.

Size bir diğer önerim de özellikle sezon geçişlerinde salonlarımızda uyguladığımız Sakinleştirici Bakım olacak. Özellikle yazın çok yıpranan saçları hızlıca toparlamak için saç proteinleri katılarak hazırlanmış bu profesyonel bakım uygulaması çok iyi gelecektir.

Son olarak eğer çok hızlı bir değişim istiyorsanız yeni “Magic Touch” danışmanlığımız tam size göre. Saçınızın nerelerde dolgunlaşmaya ve uzamaya ihtiyacı var, yüz çerçevesi nasıl şekillendirilmeli, hangi renklerle boyutlandırılmalı bakılarak sizin saçınıza özel "altın oranı" buluyoruz. Ve istediğiniz uzun saçlara hızlıca sahip olabiliyorsunuz. Bu yeni danışmanlık çalışmamız için salonlarımızı arayarak bilgi alabilirsiniz.

Sevgilerimle
Ahmet Çoban

Yorum bırak

Yorumunuz incelendikten sonra yayınlanacaktır.